familie opstellingen met Ramateertha

Ramateertha brengt het concept van de Tao in, afkomstig uit het Oosten, wat verwijst naar deze chaos als een principe dat het hele bestaan ​​met elkaar verbindt. Het duidt op een natuurlijke harmonie en intelligentie die over het algemeen effectief is. In deze ruimte vinden opstellingen plaats, waarin we ons verbinden met de transformerende kracht van het Tao-bewustzijn. Het is een meditatief proces. Het ego als een eenheid gescheiden van het geheel trekt zich terug. We erkennen wat is en onthouden ons van meningen, oordelen en controle. We kunnen zo ontspannen onze eigen patronen en overtuigingen observeren. Hier vindt werkelijke ontwikkeling plaats.

Met deze visie is het niet meer dan logisch om opstellingenwerk in dienst te stellen van innerlijke groei. Het gaat er niet langer om dat je van bepaalde problemen of symptomen af ​​wilt komen door middel van een opstelling, maar om diep betrokken te raken bij wat het leven momenteel probeert te laten zien en te leren. Ramateertha heeft ons geinspireerd door deze manier van opstellen, hij wijdt zich in het opstellingenwerk volledig aan deze existentiële taal. Het gaat erom deze taal te leren begrijpen en respecteren. Het is ook belangrijk om te leren wat een open hart en een niet-oordelende geest betekenen.

Op dit punt is het opstellingenwerk een proces dat overeenkomt met een diepe meditatieve houding: in de erkenning van wat is ligt een sleutel die de opstellingen hun eigen kracht en magie geeft.


 Voertaal: Engels

 We beginnen de avond met een sanyas-celebration. Als je daar niet bij wilt zijn ben je welkom om 22.30

Prijs

€ 560,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

wo 25 mei 18:00 t/m zo 29 mei 15:30

Aantal blokken

1

Agenda Opstellingen met Ramateertha
wo 25 mei 18:00 t/m zo 29 mei 15:30 familie-opstellingen met Ramateertha
Ramateertha Doetsch
de Bron
Kosten verblijf: € 335,-